Millega sa EPSÜ-s peamiselt tegelesid? Mis olid su ülesanded?

Olen enda peale võtnud kõik numbritega jukerdamised ja “puisemad” tegevused. Raamatupidamine, aruandlus, nipet-näpet nikerdamised – asjade tellimine, trükk, ürituste majandamine.

 

Miks peaks/ei peaks EPSÜ juhatusse kandideerima?

Sest see on väga paindlik tegevus, samas aitab hoida mõtteid oma erialal, selle kitsaskohtadel ja potentsiaalil, nii ülikooli raames, kui ühiskondlikult. Mina tundsin, et kuna mul igast muid teemasid, kuhu aeg läheb, siis see aitas mul rohkem nihutada kaalukaussi kooli ja eriala poole. Kui minu pealt võtta, siis ma ei ole väga sotsiaalne inimene by default, see, et ma kaasahaaratud, olles, mitte eriti klassikaline “organiseerunud üliõpilase” vaibiga, näitab, et oma valdkonnale saavad käe külge panna väga erineva mugavustsooniga inimesed – tegevust jagub kõigile.

 

Milline on kõige meeldejäävam seik juhatuse tööst?

Juhatuse chat on best trash.

 

Suurim õppetund

See maailm on väga õhinapõhine ja muutuv, ei tasu põdeda, kuidas asjad peaksid käima, kuna kaadrivoolavus on suur, siis kõik on algajad, nii orgunni, kui oma eriala mõttes, lihtsalt tee asju oma võimete kohaselt, “midagigigi” is good enough. Ning tänu sellele on väga palju ruumi eksperimenteerida.