Millega sa EPSÜ-s peamiselt tegelesid? Mis olid su ülesanded?

Ma olin Tartu poole peal projektijuht ja tegelesin peamiselt erinevate ürituste korraldamisega. Kindlasti sain hea kogemusi, kuidas igasuguseid huvitavaid inimesi ära moosida psühhoneljapäevade jaoks. Kuidagi sattusin ka näiteks seksuaalse enesemääramise seaduse ettepanekute tiimi ENLis ja tegin muid toredaid asju ka.

 

Miks peaks/ei peaks EPSÜ juhatusse kandideerima?

EPSÜ juhatuses olemine on arendanud mu probleemide lahendamise ja ka ürituste korraldamise oskuseid. Kui aega on veidikenegi, siis on kindlasti imeline võimalus end arendada ning leida ka uusi psühhosõpru. EPSÜ juhatusest sain ma näiteks veel ühe grupi inimesi, kellega jaurata. IMELINE! Kandideeri kohe!

 

Milline on kõige meeldejäävam seik juhatuse tööst?

Seda on keeruline välja tuua, aga ilmselt siiski sügiskool üldiselt oli mu isiklik lemmik. Samas sealt kõige naljakam hetk oli ilmselt see kui Kersten, Kadri ja Liis-Marleen tulid keset ööd meile kadriõnne soovima ja tallinlasi harima sellest, et häire on tõepoolest see, mis häirib.

 

Suurim õppetund

Ma arvan, et juhatuses olemine andis mulle rohkem juhtimisoskuseid ja samuti ka tõestas, et kui sa tahad midagi teha, siis sa ilmselt leiad sellele ikka aega.