Tere armsad epsükad!!!

Ongi asi nii kaugel, et tuleb hakata tegema plaane aasta kõige toredama sündmuse jaoks!

Asjatundjad on selle kohta öelda: “Need kaks päeva muutsid mu elu!”, “Näen kõike uue pilguga”, “Lihtsalt mõnus oli tsillida vabas õhkkonnas, kuulates huvitavat juttu ja nähes vanu ja uusi sõpru psühholooge”.

Just just, jutt on Kevadkoolist ja see aasta on meil eriti põnev teema – Teadus vs pseudoteadus.

Kus? Arbavere Puhkemajas, Arbavere Külas, Kadrina vallas, Lääne-Virumaal Arbavere Puhkemaja

Millal? 12-13 juuni. Täpne ajakava kokku sättimisel.

Mis maksab? EPSÜ liikmele ettemaksmisel – 175.-; EPSÜ liikmele koha peal tasudes – 200.-; teistele ettemaksmisel – 200.-; teistele koha peal tasudes – 225.-

Esinejad on valitud üritades anda võimalikult lai ülevaade antud teema piires.

Koha peal on ööbimisvõimalusi mitmesuguseid: ~35 voodit pluss telkimisplats. Selleks ajaks peaks olema juba piisavalt palju soojem, et see võimalik oleks. Muidugi võib alati ka võtta kaasa mati ja magamiskoti ja põrandal ööbida.
Lisaks on seal ka saun! Jee!

Nagu kombeks, on varasematele registreerijatele ja epsükatele soodustused ning lisaks loositakse välja kõigi 24 maiks registreerinute vahel välja üks vabapääse!

Väga tähtis on Kevadkooli juures ka see, et teisel päeval toimub Suur Käraja, kus antakse ülevaade möödunud aastale, valitakse järgmiseks aastaks juhatuse ehk Kuuspea koosseis ja arutatakse muid asjalikke asju. Neid erinevaid asju on võimalik ka endal tõstatada.

Kuuspeasse on võimalik kõigil kandideerida, kes on EPSÜ liikmed. Juhatuse valimiseks on vaja liikmete häälteenamus, mis tähendab, et kui sa ikkagi kohe kuidagi üleüldse tulla ei saa, siis on oluline, et sa kedagi enda eest hääletama volitad täites vormi, mis on võimalik leida epsü kodulehelt volitamine
Kuid sellest variandist kindlam ja lõbusam on siiski ise kohale tulemine! 🙂

Küsimustega pöörduda mõne juhatuse liikme poole (näiteks Kaisa – kaisa.hunt@gmail.com), registreerimiseks saata meil oma nime, kooli, kursuse, telefoninumbri ja sellega, kas vajate transporti aadressil kevadkool@gmail.com

Kõik, kes vajavad transporti ja ka need, kes sõidavad kohale oma auto, bussi vms ning kellel on välja pakkuda vabu kohti saavad endast märku anda:
Transport

Lõbusa kohtumiseni!
Ikka ja alati,
Sinu EPSÜ

PS. Eelmise kevadkooli video – http://www.gerdtarand.eu/epsy.mp4

Categories: Kevadkool

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder