Täname kõiki, kes pidulikule tähistamisele tulid- see on meie jaoks väga oluline! Oli hea näha, et esindatud olid nii üliõpilased kui ka õppejõud, nii EPSÜ kui ka EPL.

Üritusel saime kuulda Peeter Tulvistet, kes meid EPLi poolt õnnitles; EPSÜ esimese juhatuse liikmete Aune Valgu, Kristel Karu- Kletteri ja Raivo Valgu meenutusi ning bakatudengi Kaspar Kruubi vaateid. Kohale õnnestus saada kunagine psühhobänd Talvise tulbid ning meie praegune psühhobänd kõigi oma erinevate nimedega:)

Kõige põnevam osa oli aga arutelu psühholoogia tuleviku üle Eestis. Rääkisime kutsestandarditest, praktika aastast, välismaal õppimisest ja välissuhetest, teavitustööst ühiskonnas ja paljust muustki. Arutelu jätkame kindlasti psühhoneljapäevade raames (6. detsembril on lubanud külla lausa EPLi president Peeter Tulviste) ning proovime leida ka konkreetseid viise, kuidas oma unistusi ellu viia.

Üks asi, milles tundub, et oleme kõik ühel nõul, on see, et omavaheline suhtlus psühholoogiatudengite ning õppejõudude vahel võiks olla tihedam- koos on ehk ka kergem püüelda meie ühiste eesmärkide täitmise suunas. Seega loodame sel õppeaastal korraldada mitte vaid EPSÜ kevadkool vaid psühholoogia kevadkool (toimub 14.- 16 juunil). Loodame väga, et ka sinna saame kohale palju tudengeid ja õppejõude ning üritus tuleb vägev. See on kindlasti ka oluline samm meie teiste eesmärkide suunas.

Sünnipäeva üritusel kogusime psühholoogia kevadkooli jaoks toetusi läbi annetuste ja oksjoni. Oksjon sai võimalikuks tänu Jüri Allikule , Anu Realole, Peeter Tulvistele, Andero Uusbergile ning oksjoni läbiviijale Taavi Kivisikule. Annetusi saab endislet anda ka ülekande teel.

EPSÜ sünnipäeva tähistamine nii pidulikult ning nii põneva seltskonnaga andis vägagi palju lisa motivatsiooni, nii et nüüd- järgmistele tegudele! Suur aitäh teile! 🙂

 

Teie EPSÜ


Siit pildi galerii sünnipäevast.