Euroopa Psühholoogiatudengite Ühenduste Liit (EFPSA) värbab hetkel doktorante, kes on huvitatud selle aasta Euroopa Suvekoolis (ESS) teadustöö superviisoriks (Research Supervisor) saamisest. ESS toimub juulis Portugalis.

Teadustöö superviisorina juhid ambitsioonikat kultuuridevahelist teadustöö projekti ning kuuest uurijast koosnevat tiimi suvekooli ajal ja järel. Superviisori reisi- ja majutuskulud kaetakse. Projektiettepanekut on suvekooli teema – Psychological Bias and decision making raames teretulnud.

Meie eesmärk on leida 6 kõrgelt motiveeritud ja kogenud vähemalt 2aasta doktoranti, kes on võimelised suvekoolil osalema ja uurimusprojekte superviseerima.

Nii et kui Sa arvad, et suudad kuue Euroopa psühholoogiatudengi eest aasta aega hoolt kanda ja Sul on teostatav projekt mõtteis – siis ära kõhkle taodelda.

Et kandideerida pead saatma oma CV, motivatsioonikirja ning uurimusettepaneku ESSi tiimile. Veendu, et täidad oma avalduse lisatud dokumendi näitel.

Lisainformatsiooni saamiseks ESSi ja kandideerimisprotseduuri kohta, palun külasta ESS’i kodulehekülge www.efpsa.org. Täidetud ankeedid või lisainformatsiooni palun küsida aadressilt summerschool@efpsa.org.

Categories: EPSÜ