Oktoobri teisel nädalavahetusel toimus juba traditsiooniks saanud EPSÜ-REPSÜ. Ikka selleks, et tutvuda varakult uute inimestega ja seeläbi järgnevad aastad lihtsamaks teha. Nagu varasemaltki ei puudunud ka sellel aastal „vanad kalad“, kes oma teadmisi ja tantsusamme peo käigus edasi andsid. Ühiselt leiti, et igal juhul tuleb kasuks juba kogemustega inimestel õppida. Siinses postituses on välja toodud kolm kõige tähtsamat punkti EPSÜ-REPSÜ aruteludelt.

Käi ja ole kohal

Tahest tahtmata loengute vastu ei saa. Kui sa aga juba loenguruumis oled, siis ole aktiivselt kohal. Eks kõigil ole hetki, kus räägitavad teemad on juba kuuldud või eelnevalt on läbitud pikk tööpäev. Siiski iga teadmine aitab luua uue seoses ja selle peale laduda uusi teadmisi. Ei saa üle ega ümber vanast tõest. Raske töö semestri jooksul, tagab edu eksamil.

Mitmekülgsed teadmised

Psühholoogia on eriala, mis puudutab nii kaugelt kui lähemalt kõiki teisi valdkondi. Selleks, et paremaks saada tuleks end mitmekülgselt harida. Olgu selleks teadmised kultuurist, ajaloost või hoopiski millestki muust. See aitab erinevaid inimesi paremini mõista. Samuti laiendada enda teadmiste ringi. Kes teab, äkki leiad mõne põneva valdkonna, millega tulevikus enda tööd siduda.

Võta osa

Selleks, et aimu saada, mis suunda tulevikus liikuda on hea oma võimalusi teada. Võta osa erinevatest koolitustest loengutest ja organisatsioonide tegevustest. Nii laiendad oma silmaringi, olemasolevaid teadmisi ja sõpruskonda. Erinevaid võimalusi enesearenguks leiab nii ülikoolide sotsiaalmeediast kui ka EPSÜ enda Facebooki lehelt. Näiteks alustavad taaskord Psühhoneljapäevad. Esimene kohtumine leiab aset 07.11 kl 18.00 Tallinna Ülikoolis. Seekord tuleb külla psühholoog, perenõustaja ja koolitaja Daniel Soomer. Üritus on hea algus enda psühholoogia alaste teadmiste laiendamiseks. Rohkem informatsiooni leiad siit.

Selleks korraks on EPSÜ-REPSÜ läbi. Tantsud on tehtud ja nüüd on jäänud veel kingsepa juures augud parandada. Kui sa see aasta Repsüle ei jõudnud, siis tule kindlasti järgmine. Kunagi ei või teada, mis võimalusi, teadmisi või tutvusi üks jala keerutamine võib kaasa tuua.

Näeme Psühhoneljapäeval!

Sinu EPSÜ.

Categories: EPSÜ-REPSÜ