Teemaks osutus valituks enamuse poolehoiu võitnud „Teaduslik teadmine“. Mida kujutab endast teaduslik teadmine? Kuidas on see inimkonna arengut aidanud ja mis on selle potentsiaal tegelikult? Kas ja miks kaldutakse teadustöös “õigelt teelt” kõrvale? Millised on olnud teadusliku psühholoogia saavutused viimastel sajanditel ja milline võiks välja näha psühholoogiametoodika tulevikus? Nende ja paljude teiste küsimustega on plaanis järjekordses looduslähedaselt kaunis asukohas viibides tegeleda, nautides samaaegselt head seltskonda ja meelelahutust.

Täpsem toimumiskoht ja päevakava on veel selgumisel, kuid kuupäevad saate juba aegsasti epsükatega koosviibimiseks varuda.

Kevadkool on kahepäevane ööbimist ja toitlustust sisaldav vabamas õhkkonnas toimuv koolitusesarnase üritus, mille kestel saab arendada huvitavaid mõttekäike teiste psühholoogiahuvilistega nii saunas, palliplatsil kui ka koolituse vormis. Suure Käraja raames toimub seal ka EPSÜ uue juhatuse valimine, milleks iga epsükas saab anda oma hääle!! Kõigil, kellel on soovi EPSÜ tegemistesse rohkem panustada, tasuks kindlasti kaaluda ka juhatusse kandideerimist.

Kahtlemata on see EPSÜ aasta suursündmus, kuhu ootame osalema kõiki epsükaid!!

Categories: Kevadkool

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder